Ce sunt cookie-urile?

Așa cum este practica obișnuită cu aproape toate site-urile profesionale, acest site utilizează module cookie, care sunt fișiere mici care sunt descărcate pe computer, pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare pe internet. Această pagină descrie informațiile pe care le colectează, modul în care o folosim și de ce uneori trebuie să stocăm aceste cookie-uri. Vom împărtăși, de asemenea, modul în care puteți împiedica stocarea acestor cookie-uri, însă aceasta poate incetini sau strica anumite elemente ale funcționalității site-ului.

Cum folosim cookie-urile?

Utilizăm cookie-urile pentru mai multe motive detaliate mai jos. Din păcate, în majoritatea cazurilor, nu există opțiuni standard pentru dezactivarea cookie-urilor fără a dezactiva complet funcționalitățile și funcțiile pe care le adaugă pe acest site. Este recomandat să lăsați toate cookie-urile dacă nu sunteți sigur dacă aveți nevoie de ele sau nu, în cazul în care acestea sunt utilizate pentru a furniza un serviciu pe care îl furnizam si-l utilizați.

Dezactivarea modulelor cookie

Puteți preveni setarea cookie-urilor prin ajustarea setărilor din browserul dvs. (consultați asistența browserului dvs. pentru a face acest lucru). Rețineți că dezactivarea cookie-urilor va afecta funcționalitatea acestui site. Dezactivarea cookie-urilor va duce, de obicei, la dezactivarea anumitor funcționalități și funcții ale acestui site. Prin urmare, este recomandat să nu dezactivați modulele cookie. Puteți afla cum să gestionați modulele cookie în browserul dvs. web, urmând Ghidul cookie-urilor browserului.

Contextul legislativ

Conform cerintelor Directivei (UE) 2002/58/EC („Directiva E-Privacy”) si a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dvs. ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR si a Directivei E-Privacy.

In special, Regulamentul GDPR ne obliga, in primul rand, sa oferim posibilitatea ca utilizatorul sa-si exprime sau, dupa caz, sa-si retraga oricand consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, sa rectifice continutul datelor cu caracter personal sau sa solicite transferul datelor cu caracter personal catre un alt operator, iar, in al doilea rand, sa informam utilizatorul despre continutul cookie-urilor utilizate de site-ul nostru, ce categorii de date personale ale utilizatorului  sunt prelucrate de cookie-urile noastre, ce facem cu informatiile obtinute de cookie-uri si unde stocam respectivele informatii, oferirea unui nivel de securitate ridicat asupra informatiilor colectate de cookie-uri, posibilitatea utilizatorului de a bloca oricand rularea oricarui sau a tuturor cookie-urilor de site-ul nostru, precum si stergerea informatiilor colectate de cookie-uri.

Pentru mai multe detalii privind continutul acestor norme juridice, va rugam sa accesati urmatoarele link-uri:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=celex%3A32002L0058
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

Drepturile dvs.

Regulamentul GDPR ofera anumite drepturi persoanelor vizate. Aveti dreptul de a accesa si de a rectifica (corecta) inregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi daca acestea sunt inexacte. Ne puteti solicita sa stergem aceste date sau sa incetam prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor exceptii. De asemenea, ne puteti solicita incetarea utilizarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct. Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de protectie a datelor daca aveti suspiciuni cu privire la modul in care prelucram datele dvs. personale. Cand este posibil din punct de vedere tehnic, vom putea – la cererea dvs. – sa va furnizam datele personale sau sa le transmitem direct unui alt operator. Daca accesul nu poate fi furnizat intr-un interval de timp rezonabil, va vom furniza o data la care informatiile vor fi transmise. Puteti solicita, de asemenea, informatii suplimentare despre: scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informatiilor si cat timp vor fi stocate. Daca doriti sa executati oricare dintre aceste drepturi, va rugam sa contactati FirmeON.RO SRL la adresa de email contact@certificatconstatator.ro, oricand.

Datele de contact ale autoritatii nationale de protectie a datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336
Pagina de internet: http://www.dataprotection.ro
Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212
Fax: +40.318.059.602

Consimtamantul dvs. pentru utilizarea cookie-urilor

Odata ce ati accesat site-ul nostru veti fi intampinat de un mesaj prin care vi se va cere consimtamantul cu privire la Termenii si Conditiile care contin si prezentele politici de cookie-uri, cu care  care veti fi sau nu de acord sa le folosim pe durata vizitei dvs. pe site-ul nostru. De asemenea, este important de retinut ca prin consimtamantul dat in sensul utilizarii cookie-ului/urilor respectiv/e veti fi de acord si cu stocarea in conditii de siguranta a informatiilor colectate de cookie-ul/-urile cu care ati fost de acord.

Precizam ca oricand veti avea posibilitatea sa blocati rularea cookie-urilor asa cum fiecare browser de navigare are configurarea de blocare.

Tabelul de mai jos descrie fiecare cookie utilizat pe website, inclusiv rolul acestuia. Nu vom utiliza aceste cookie-uri în alte moduri decât cele indicate în prezenta Politica de utilizare cookies.

CookieTypeDurationDescription
_gaHTTP2 yearsCookie-urile statistice ajută proprietarii site-urilor să înțeleagă modul în care vizitatorii interacționează cu site-urile web prin colectarea și raportarea informațiilor în mod anonim.
_gatHTTP1 dayUtilizat de Google Analytics pentru a reduce rata solicitărilor.
_gidHTTP1 dayÎnregistrează un cod unic care este folosit pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web.
ads/ga-audiencesPixelSessionUtilizat de Google AdWords pentru a reangaja vizitatorii care sunt susceptibili să se transforme în clienți pe baza comportamentului online al vizitatorilor pe site-uri web.
CookieConsentHTTP1 yearStochează statutul de consimțământ pentru modul cookie al utilizatorului pentru domeniul curent
cookielawinfo-checkbox-necessarypersistent1 yearCookie care ține evidența modulelor cookie pe care le-ați aprobat.
G_AUTHUSER_Hpersistent1 yearCookie pentru monitorizarea click-urilor pe reclame
__stripe_midpersistent1 yearCookie pentru verificarea platii stripe